Фирма РГС - ООД е основен доставчик на оборудване за отоплителни и климатични инсталации на световно известните в бранша производители като Viessmann и Oventrop. Освен това в дейността на фирмата влиза проектиране, монтаж и сервиз на цялостното оборудване и на отделните модули.

Продуктовата гама включва котли, бойлери, слънчеви колектори, термопомпени агрегати и климатични системи.

От услугите на фирмата могат да се възползват както частни лица за изграждане на отоплителни и климатични системи за битови нужди, така и големи индустриални и търговски обекти на фирми и организации.

Фирмата започва своята дейност като регионален представител на Viessmann през 1992г. под името Viessmann RGS OOD, а по-късно през 2001г. се отделя като самостоятелна - РГС ООД. От 1995г. също така извършва сервизна дейност и дистрибуция на арматури от Oventrop, и бойлери и слънчеви колектори на SunSystem.

РГС ООД разполага с добре обучени специалисти в областа, които притежават необходимите знания и практически умения. Към момента фирмата има изградени обекти, както частни, така и индустриални и се извършва поддръжка на оборудване в жилищни, обществени сгради, училища и детски градини.